ANNONS

Sture Allén DY tipsar om smultronställen

Carl-Martin Vikingsson ser fram emot att få tid till att softa i sommar.
Carl-Martin Vikingsson ser fram emot att få tid till att softa i sommar.
Stranden vid Ålstensängen är ett av Carl-Martin Vikingssons favorithäng på sommaren.
Stranden vid Ålstensängen är ett av Carl-Martin Vikingssons favorithäng på sommaren.
Carl-Martin "Sture Allén den yngre" Vikingsson är aktuell med skivan "Släck inte ljuset" och ska framträda på musikfestivaler i sommar. Annars ser han fram emot att få softa mycket hemma i Bromma.
ANNONS

Carl-Martin Vikingsson kallar sig Sture Allén den yngre som artist och är känd som sångare i hiphopreggaegruppen Svenska Akademien. För några veckor sedan släppte han sitt första soloalbum som heter ”Släck inte ljuset” Han fortsätter verka inom samma musikgenre som Svenska Akademien.

– Textmässigt känner jag mig som en del av den svenska trubadurtraditionen, säger Carl-Martin Vikingsson som bor med sin familj i Åkeslund.

Han ska spela ihop med General Knas från Svenska Akademien på en del musikfestivaler i sommar däribland Ökända Festival som äger rum den 22-23 juli på Ven. Annars längtar han efter att få vara ledig en hel del och softa på hemmaplan. Här delar han med sig av tre smultronställen i Bromma:

– Jag tycker Judarnskogen är härlig med sin sjö och kuperade terräng. Jag gillar att cykla dit med ungarna en sen eftermiddag eller tidig kväll och ha picknick.

– Ålstensängen är en annan favorit. Dit brukar jag åka med familjen och bada. Det är ganska soft där, och inte ett playaställe som Solviksbadet. Det finns visserligen ingen kiosk. Man får ha med sig picknick eller springa upp och handla på Ica.

– Biblioteket i Brommaplan. Där kan man låna något till sig själv och barnen. Där finns papper och pennor att låna om barnen vill rita.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Bromma direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.