ANNONS

Styrelsen i (MP):s lokalavdelning avsätts

I väntan på att att en ny styrelse väljs så tar Miljöpartiets Distriksstyrelse över.
I väntan på att att en ny styrelse väljs så tar Miljöpartiets Distriksstyrelse över.
Miljöpartiets distriktsstyrelse hade möte igår kväll och bestämde sig för att avsätta hela styrelsen i lokalavdelningen i Sundbyberg. De tar även upp uteslutningen av kommunalrådet Siyamak Sajadian Sasanpour till partistyrelsen "för skyndsam utredning och beslut".
ANNONS

Miljöpartiets Distriksstyrelse tar över styret av lokalavdelningen i Sundbyberg med omedelbarverkan, tills dess att en ny styrelse kan väljas. Det beslutades på Distriktsstyrelsens möte igår kväll, enligt information som gått ut till alla avdelningens medlemmar och som Mitt i Sundbyberg har tagit del av.

Bland annat skriver de att ”Distriktsstyrelsen konstaterar att lokalavdelnings styrelse inte vidtagit nödvändiga åtgärder i denna synnerligen akuta situation”, i brevet som gått ut till medlemmarna.

Distriksstyrelsen lyfter även frågan om att få kommunalrådet Siyamak Sajadian Sasanpour utesluten till partistyrelsen ”för skyndsam utredning och beslut”.

Distriktets krishanteringsgrupp ska också se till att valberedningen, styrelsen och den politisk ledningen i Sundbyberg erbjuds utbildning och stöd ”för att få en mer en öppen och inkluderande organisation”.

Mitt i Sundbyberg har sökt företrädare för lokalavdelningen utan att lyckas.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Sundbyberg direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.