ANNONS

Succé för loppisen på Karlaplan

Karlaloppisarna på lördagar håller på in i hela september.
Karlaloppisarna på lördagar håller på in i hela september.
Loppisen på Karlaplan har varit en veritabel succé med fullbokade bord och stort besökstryck.

– Det har verkligen varit sjukt mycket intresse, säger Maria Wiberg, "loppisboss" på Stockholmsmarknader.
ANNONS

Redan i maj kunde Mitt i Östermalm berätta om jätteloppisarna på Karlaplan som skulle hållas under sensommaren och hösten. Under åtta lördagar i augusti och september håller marknaden igång. Och intresset har varit stort vid det två inledande tillfällena.

– Ja det har varit ett enormt tryck på lördagarna hittills och det har varit helt tjockt med besökare. Vi trodde Karlaplan var bra ställe men det har nästan varit bättre än vi trodde. Det har verkligen varit sjukt mycket intresse, säger Maria Wiberg, ”loppisboss” på Stockholmsmarknader.

Stockholmsmarknader är de som håller i marknaden på Karlaplan. 200 spänn kostar det att hyra en av de 70-80 platserna vid varje tillfälle. Det finns fortfarande några platser kvar på de två-tre sista marknaderna som hålls på lördagar i september. Men fram till dess är borden fullbokade.

– Det har också varit ett superstort intresse att sälja också. Folk har ringt och frågat om det verkligen inte funnits några platser kvar på de första marknaderna till och med, säger Maria Wiberg.

För att boka en plats på någon av de sista marknaderna i september går man in på karlaloppis.se.