ANNONS

I kväll surplas det kräftor i centrum

Bilden är ett montage.
Bilden är ett montage.
I kväll kommer det surplas rejält i Sundbyberg centrum när årets årets kräft- och surströmmingsskiva går av stapeln.
Solen lyser med sin frånvaro men regnet verkar utebli.
ANNONS

Sista torsdagen i augusti, det betyder att det är dags för den årliga kräft- och surströmmingsskivan i Sundbyberg. Den traditionella skivan som varje år lockar tusentals besökare har funnits sedan 1986 och har med åren även blivit en angelägen begivenhet för grannarna i Solna samt övriga länet.

Sundbyberg vaknade i dag upp till en mulen himmel och solen ska hålla sig borta hela dagen, men regn verkar festligheterna klara sig utan. Fast det kan vara en bra idé att klä sig varmt, då temperaturen kommer att röra sig ner mot tio grader.

Satsar på de unga

Nytt för i år är en satsning på att locka unga vuxna till kräftskivan, vilket Stora scenen på Stationsgatan därför är vigd åt.

Sundbybergs torg vigs lite åt barnfamiljerna, där bland annat Signalfabrikens maskot Signal-Sigge kommer att dyka upp och köra gympa med de minsta.

Men mycket förblir också sig likt. Knallar, utställare, föreningar, öppna butiker och aktiviteter finns kvar. Vid Nybergs torg blir det kräftor och nere vid Hemköp kan det insupas surströmming och Sundbybergs storband.

ANNONS

Kräftskivan drar igång 17.00 och håller på till 21.00 i Sundbybergs stadskärna.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Sundbyberg direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.