ANNONS

Paul Svensson: ”Vi har blivit överkörda på ett jättefint sätt”

Paul Svensson lanthandlen Fabriksparken Sundbyberg
Paul Svensson med personal har haft fullt upp sedan de öppnade Paul Taylor Lanthandel i Fabriksparken för en knapp vecka sedan.
Den 6 september slog Paul Svensson och Tareq Taylor upp portarna till Paul Taylor Lanthandel – sin restaurang och grönsaksaffär i centrala Sumpan.
Och de var tydligen efterlängtade. 
– Det har gått långt över förväntan. Vi har ingen mat kvar i dag, säger Paul Svensson.
ANNONS

Restaurangen och lanthandeln har haft öppet i en knapp vecka, och rusningen har inte uteblivit.

– Det har gått långt över förväntan, i dag har vi blivit helt överkörda på ett jättefint sätt. Vi har ingen mat kvar i dag, säger en något stressad Paul Svensson när Mitt i pratar med honom strax efter lunch på tisdagen.

Trots att visst byggkaos fortfarande råder utanför fönstren så har många Sundbybergsbor ändå hittat hit berättar han.

Vi har ingen mat kvar i dag.

Paul Svensson

– De flesta är väldigt positiva. Och vi har också varit här mycket för att kunna berätta om alla våra tankar om stället.

Snart middag på kvällstid

Innan lunch körde restaurangen i väg den första cateringbeställningen och framöver kommer de hålla öppet även på kvällarna berättar Paul Svensson.

– Vi snickrar på hur kvällarna ska kunna komplettera det vi gör på dagarna, just nu. Vi serverar två rätter varje dag och har öppet till klockan 18, så många har faktiskt tagit med familjen på en tidig middag eller köpt med mat hem. Det är också så vi vill jobba – att underlätta folks vardag, säger han.

ANNONS