Sveriges bästa bilverkstad finns i Vällingby

Faris Elias, Raid Gergees, Ismail Saleh, Kameran Salim, Mohammad Ahmad och Rami Fayz.
Faris Elias, Raid Gergees, Ismail Saleh, Kameran Salim, Mohammad Ahmad och Rami Fayz.
Sveriges bästa bilverkstad finns i Vällingby, enligt kunderna som använder bokningssajten Lasingoo.
– Jag tror att vinsten beror på ärligheten som finns mellan oss och kunderna, säger Kameran Salim på Speedy Bilservice vid Vällingbyrondellen.

Boknings- och prisjämförelsetjänsten Lasingoo rankar varje år bilverkstäder efter kundernas omdömen. På en betygskala från 1 till 5 fick Speedy Bilservice 4,95 i snittbetyg, vilket innebär en förstaplats av sajtens 2 000 anslutna bilverkstäder.

– Det känns jättebra, och man får mer lust att jobba. Vi hamnade på förstaplats förra året också så nu trodde vi att någon annan kanske skulle kunna gå om oss. Men det blev vi igen, säger Kameran Salim, som tillsammans med Raid Gergeers är franchisetagare.

Betyget bygger på hur många stjärnor kunderna sammanlagt har klickat i, efter att bilen har varit på service.

– Jag tror att vinsten beror på ärligheten som finns mellan oss och kunderna. Vi gör ingenting extra, utan vi gör det som krävs och det som kunden förväntar sig, säger Kameran.

Han var med och startade bilverkstaden Bilio AB vid Vällingbyrondellen i egen regi för nio år sedan. Sedan tre år tillbaka är verksamheten en del av kedjan Speedy Bilservice.

Kameran vill lyfta fram sina medarbetare som framgångsfaktorn.

– Det är jag och Kameran som står bakom disken, men det är våra medarbetare som ger den här servicen, säger Kameran Salim.