ANNONS

Sveriges bästa butik ligger i Järfälla

Matvärlden i Veddesta, Årets butik på Dagligvarugalan 2017
Över hundra personer jobbar på Matvärlden i Veddesta – några av dem var på galan.
När matvarubranschen samlades för att premiera Sveriges bästa butiker vann Matvärlden i Veddesta det mest åtråvärda priset: Årets butik.
– Det kändes väldigt, väldigt fint att få ett kvitto på att vi har gjort nånting rätt, säger Muhittin Tayli, som startat butiken.
ANNONS

Grattis Järfällabor – ni har Sveriges bästa butik! Det tycker i alla fall dagligvarubranschen som på sin årliga gala delade ut priset Årets butik till Matvärlden i Veddesta. Mitt i Järfälla fick tag på Muhittin Tayli, som startade butiken för nästan två år sedan.

Hur känns det?

– Det var väldigt spännande att efter så många års slit kunna stå framför alla kollegor och hålla tal och känna sig stolt. Det kändes väldigt, väldigt fint att få ett kvitto på att vi har gjort nånting rätt.

Varför vann ni?

– Vi står för nånting nytt och det känns, det är en fräsch butik som vi jobbar intensivt med. Vi försöker utveckla oss och samla alla kulturer under ett tak, inklusive den svenska.

– Det är ju branschens experter som nominerat och valt ut oss, och vi kom hela vägen över mållinjen. Även Ica kvantum Liljeholmen, en av Sveriges finaste butiker, nominerades. Så det verkar som att vi gör något bra, tydligen.

Har ni firat något än?

– Nej, inte än! Vecka 42 har vi vår tvåårsdag, och då ska vi ha lite festligheter och erbjudanden. Vi firar alltihop på samma gång. Årets bästa butik ligger i Järfälla, så jag hoppas att folk här kan få upp ögonen för oss.

 

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Järfälla direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.