ANNONS

Swedbank knep sista kontorsplatsen

Swedbank flyttar in i Grand Central Sundbyberg i slutet av nästa år.
Swedbank flyttar in i Grand Central Sundbyberg i slutet av nästa år.
Swedbank kniper sista kontorsplatserna på Grand Central Sundbyberg. Större delen av de övriga kontoren har hyrts av Migrationsverket. Inflyttning blir efter sommaren nästa år.
ANNONS

Alla kontorsytor i Grand Central Sundbyberg är nu uthyrda. Sist in av hyresgästerna blev i veckan Swedbank som skrivit avtal med Fabege om att få hyra 16500 kvadratmeter kontor i huset. Tillsammans med Swedbanks befintliga lokaler på Landsvägen 40 så blir detta bankens huvudkontor.

Swedbank flyttar in i slutet av 2018. Först in i de nya kontorslandskapen är Migrationsverket som hyrt cirka hälften av de 30 000 kvadratmetrarna kontor. De flyttar in efter sommaren nästa år.

Utöver kontoren finns även 3 000 kvadratmeter lokaler att hyra. Här kommer också entrén till pendeltåg, tunnelbana och fjärrtåg att finnas.

Huset som är ritat av BAU arkitekter kommer att få ett antal ljusgårdar och en takterrass med unik utsikt över Sundbyberg. Framöver kommer också järnvägen att grävas ner i en tunnel. Då kommer ett nytt torg att anläggas intill Grand Central Sundbyberg.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Sundbyberg direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.