ANNONS

Täbys nya trädgårdsmästare presenterar sig

Utegym centralparken täby
"Halva Täby ska vara grönt" – Anna Feltelius.
Hallå där: Anna Feltelius, Täbys nya stadsträdgårdsmästare som tar över efter Poa Collins. Kommer Täbyborna att få se några ståtliga växtkreationer nu? Anna Feltelius har svaret.
ANNONS

På Kultur- och fritidsnämndens senaste möte i december presenterades en ny stadsträdgårdsmästare som tar över rollen efter Poa Collins som idag arbetar på Lidingö. Anna Feltelius blir Täbys nya stadsträdgårdsmästare men hon är inte ny i kommunen.

Anna Feltelius har det senaste året arbetat som parkchef i kommunen. Anna började arbeta för Täby kommun för sju år sedan och innan parkchefsrollen var hon tillsatt som landskapsarkitekt.

Vad händer nu med Täbys parker?

– Det blir inga stora förändringar, Poa Collins som varit här tidigare gjorde ett fantastiskt bra arbete, säger Anna Feltelius till Mitt i.

Hur tänker du inför dina nya arbetsuppgifter?

– Det har redan börjat egentligen. Jag tycker det är roligt att jobba i en kommun som tycker att de gröna frågorna är viktiga. Sedan är det en ära att ta över efter Poa, jag ska fortsätta i hennes goda anda och i alla fall försöka göra jobbet lika bra.

Vad ser du mest fram emot med rollen?

– Det är viktiga frågor och ett väldigt roligt arbete att skapa miljöer för alla offentliga rum och för alla åldrar. Alltifrån lek, aktiviteter och planteringar, halva Täby ska vara grönt.

Mitt i Täby välkomnar Anna Feltelius till den nya tjänsten.

ANNONS
Fakta

Anna Feltelius – Täbys nya trädgårdsmästare

Ålder: 34
Bor: Stockholm stad
Familj: Sambo
Barn: Inga
Husdjur: Inga

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Täby direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.