ANNONS

”Tack Bästerort för den här gången!”

Matilda Klar, reporter, spår att naturreservatet i Kyrkhamn blir en av snackisarna 2018.
Matilda Klar, reporter, spår att naturreservatet i Kyrkhamn blir en av snackisarna 2018.
Mitt i:s reporter Matilda Klar tackar för sig - och spår västerorts snackisar 2018.
ANNONS

Jag skrivit om när drottningen kom till Maltesholmsskolan, om smash-and-grabs, om politiska tvister, sprängningar i Vinsta och om när polisen hissade sig in i ett höghus i Vällingby.

Men först och främst har jag pratat med er som startar namnlistor för att få pendelbåtar till Hässelby, fixar ungdomsfestivaler i Smedshagen, anordnar lopp till förmån för barncancerfonden, som tycker till, gillar och kommenterar.

2017 blir mitt sista, och roligaste, år som västerortsreporter, i alla fall för den här gången. Nu byter jag roll på Mitt i och lämnar över bevakningen av Hässelby-Vällingby. Stort tack, älskade Bästerort!

Spåkulan – det snackar västerortsborna om 2018

spåkula

Det skulle ske redan 2014, men nu händer det! Kyrkhamn blir ett naturreservat. Sannolikheten är i alla fall stor, till skillnad från följande spekulationer:

När glädjen över Vällingby centrums namnbyte lagt sig kommer nästa namnchock – detaljplanearbetet för Vinsta startar och industriområdet döps om till Wine town.

Efter kritikstorm beslutar sig staden för att överkompensera – Vällingby parkstad (åter)får namnet Råcksta och eldsjälen Harald Walczok får precis som han vill. Om ett år stavas Hesselby med, just det, E.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Västerort - Hässelby Vällingby Spånga direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.