Tackade ja till skandalsåpan

23-åriga Anja Almeida är en av deltagarna i årets ”Paradise hotel” – dokusåpaserien som är ensam kvar i skandal- sup- och hångelgenren.

– Letar man efter förebilder är det inget att titta på, säger hon.

Dokusåpan ”Paradise hotel” ser för tillfället ut att vara den sista överlevaren med svenska deltagare i sin genre. Serien där unga kvinnor och män flugits ner till ett hus i Mexiko för att intrigera, supa, hångla och ha sex visas på TV3.

23-åriga Anja Almeida från Tyresö sökte till programmet och blev en av 15 som bjöds med.

– Vem tackar nej till att få bo fint med en massa roliga människor? Jag hade kollat på den danska varianten av serien innan med snygga killar, mycket spänning och action och precis så blev det.

Du får det att låta som en trevlig cocktailtillställning. Var det så?

– Det är klart att det var jobbigt också, man var ju på helspänn hela tiden för man vill ju inte åka ut. Men jag hade faktiskt väldigt roligt.

Var du orolig för något innan?

– Ja, att de ska visa en när man sitter på toa, men det gick över. Mycket av det som man inte skulle göra hemma blir helt normalt där. Jag låg lite lågt i början, men ganska snabbt blev det normalt att kompishångla lite.

Programmet går ut på att de unga singlarna tävlar om vem som kan hålla sig kvar längst i paradiset. Förutsättningen för att få stanna är att de hittar en rumskamrat av det motsatta könet. Lyckas man inte blir man hemskickad vid veckans parceremoni.

Var det inte konstigt att dela säng med någon du knappt känner?

– Tycker man det, ska man nog inte anmäla sig ”Paradise hotel”. Fast å andra sidan tyckte jag att jag lärde känna alla väldigt snabbt, så det var inte direkt någon främling man delade säng med.

I förra veckan hade serien säsongspremiär. Anja Almeida är nöjd med att hon framställs lite som The girl next door – en bild hon tycker stämmer bra överens med verkligheten.

Så du har ingen ångest över hur du kommer att skildras i serien framöver?

– Nej, jag höll mig undan från de värsta intrigerna och jag spydde aldrig i poolen. Men jag har ändå bjudit på mig själv. När man är ung får man vara lite dum.

Är de andra oroliga?

– Det är klart att en del gjort mycket sjuka saker, men vi skrattar mest åt det. Vi har väldigt bra kontakt, allihop nu efteråt.