ANNONS

Ska 80-talskedjan nyöppna i Huddinge?

Så här ser det ut i dag.
Så här ser det ut i dag.
Det är många som undrar vad som händer med Guldfynds gamla lokaler i Huddinge centrum, men få hade nog gissat på att den gamla 80-talskedjan Rabbit skulle slå upp portarna.
ANNONS

Vad ska det egentligen bli av Guldfynds gamla lokaler på Forelltorget i Huddinge centrum? Önskemål, rykten och spekulationer har florerat under en tid, och många hajade till när de gick förbi den utrymda butiken i morse. De övergivna lokalerna pryds nu av skyltar från JC:s gamla barnklädeskedja Rabbit.

– Wow, en barnaffär tänkte vi först. Men sedan såg någon att det var klotter på skyltarna så då förstod vi att de måste vara gamla, säger Lena Wahlberg som diskuterat lokalen med sina grannar i området.

Mycket riktigt.

– När Guldfynd flyttade över till Kappahls gamla lokaler och tog ner sina skyltar så satt de här jättegamla skyltarna kvar bakom. Men nedtagning är beställd så de kommer att försvinna, säger Bengt Blomquist, marknadskoordinator på Huge.

Den som har hängt i Huddinge centrum några decennier minns kanske att JC Rabbit låg i lokalerna på 90-talet, men nostalgikerna som gärna sett en återetablering kommer alltså att bli besvikna denna gång.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Huddinge direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.