Testa danceoke i Vårberg

Hela familjen Premiär 11 november 2016 
Skärholmen • Från 12 år Kulturhuset Stadsteatern MEDVERKANDE PÅ SCENEN Medverkande Maria Nohra -"- Anna Vnuk -"- Tarika Wahlberg -"- Per Öhagen PRODUKTION Av och regi
Anna Vnuk

Scenografi och kostym
Jenny Kronberg

Ljus
Karl Svensson

Mask
Erika Nicklasson


Per Öhagen, Maria Nohra, Tarika Wahlberg och Anna Vnuk, står på scenen i Skärholmen.
De flesta vet vad karaoke är, men känner ni till danceoke? På torsdag finns chansen att få reda på det, när Stadsteatern kommer till Torsdagsklubben i Vårberg centrum.

I fredags hade koreografen och regissören Anna Vnuks pjäs ”Hela familjen” premiär på Kulturhuset Stadsteatern i Skärholmen. Pjäsen, som handlar om en tonårsflickors trassliga relationer och sökande efter en egen identitet, har fått fina recensioner.

På torsdag gör teatergänget en utflykt, till Vårberg centrum. Skådespelare och dansare finns på plats klockan 17–19 då de visar delar av pjäsen.

Dessutom ger de centrumets besökare en chans att vara med. Det blir nämligen danceoke. Precis som vid karaoke får alla som vill chansen att själva delta, fast inte genom sång utan genom dans. Alla som vill får testa olika koreografier, ihop med regissören Anna Vnuk och skådespelarna/dansarna Maria Nohra och Tarika Walhberg.

På plats är också Apollo Asplund, som gjorde succé med sin föreställning ”Det här är min historia.”