ANNONS

Tjuvar bröt upp fyrverkerilager – en greps

Fyrverkerilager utsatt för inbrott
Tjuvarna försökte stjäla fyrverkerier från en container.
En lagercontainer full med fyrverkeripjäser, ståendes utanför ett byggvaruhus i Arninge, Täby, utsattes under natten för ett inbrott. Två bilar sågs lämna brottsplatsen och polisen använde spikmatta för att stanna en misstänkt gärningsman som senare släpptes.
ANNONS

Det var strax före 04-tiden natten mot fredag som polisen larmades om ett pågående inbrott utanför ett byggvaruhus i Arninge. Ett antal tjuvar hade tagit sig in på området genom att ramma en grind och sedan brutit sig in i en container som förvarade fyrverkeripjäser.

Två bilar ska sedan ha setts köra ifrån platsen. Enligt P4 Stockholm, ska polisen fått stopp på en bil vid Stocksundsbron.

– Det var en misstänkt person som stannades med hjälp av spikmatta. Men den personen är nu släppt igen. Dock kan personen som är minderårig fortfarande vara misstänkt i utredningen, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Det är oklart exakt hur mycket fyrverkerier tjuvarna fick med sig och under dagen ska polisen göra en teknisk utredning va brottsplatsen.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Täby direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.