ANNONS

Tjuvar tog sig in medan de sov

Inbrotten skedde på Industrivägen i Tureberg och på Vassvägen i Viby.
Inbrotten skedde på Industrivägen i Tureberg och på Vassvägen i Viby.
Två villor drabbades av inbrott medan ägarna var hemma och låg och sov. I det ena fallet upptäcktes inbrotten först på morgonen. I det andra hoppade tjuven ut genom ett fönster när han blev upptäckt.
ANNONS

Polisen fick en anmälan klockan 07.03 på lördagsmorgonen om ett villainbrott på Vassvägen i Viby. Enligt anmälaren hade ett fönster på övervåningen varit öppet. Inga brytmärken har påträffats.

– Det framgår inte hur de lyckats ta sig in genom fönstret. Gärningsmannen ska bland annat ha kommit åt elektronik, men vi vet fortfarande inte exakt vad de kommit över, säger Anna Westberg, presstalesperson hos Stockholmspolisen.

Ingen person är ännu gripen för brottet.

Hoppade ut genom fönster

Under lördagskvällen, vid klockan 22.32, fick polisen ytterligare ett larm om inbrott. Denna gång på Industrivägen i Tureberg.

Inbrotten skedde på Industrivägen i Tureberg och på Vassvägen i Viby. Foto: Google Maps

Familjen vaknade då av att en man tagit sig in i deras hem. Tjuven bröt upp ett fönster och hoppade ut när han märkte att han var upptäckt av frun i familjen.

– Det är oklart om tjuven kommit över någonting. Vi skickade dit en hundpatrull men kunde inte påträffa någon vid platsen, säger Anna Westberg.

Hur mår brottsoffren efter de här båda inbrotten?

ANNONS

– Jag har inga uppgifter om det, men jag är ganska säker på att de varit skärrade i båda fallen. Jag har inga uppgifter om att någon skulle ha kommit till skada i alla fall, säger Anna Westberg.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Sollentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.