ANNONS

Tjuvar stal 80 kilo tungt kassaskåp

Vid inbrottet i Viksjö stals ett kassaskåp.
Vid inbrottet i Viksjö stals ett kassaskåp.
Fyra inbrott rapporterades i Järfälla under helgen.

Vid ett av dem kånkade tjuvarna iväg på ett kassaskåp på 80 kilo.
ANNONS

Någon gång mellan 18 och 21 under fredagen bröt sig någon eller några in i ett hus i Viksjö. Tjuven eller tjuvarna tog sig in genom att bryta upp bakdörren till huset.

Under inbrottet försvann ett kassaskåp på 80 kilo som innehöll pass, bilnycklar, diverse papper och lite kontanter. Skåpet hittades senare i ett garage i Tensta.

Polisen åkte till platsen och hittade skåpet, som var länsat på kontanter och nycklar. Papprena och passet återfanns dock i skåpet.

Inbrottet var bara ett av fyra under helgen. Ett liknande inbrott inträffade under lördagen på en mindre villagata i Jakobsberg. Då krossade tjuvarna en altandörr som de gick in genom. Det är oklart vad som stals.

De andra två inbrotten skedde i Kallhäll respektive Stäket. I det sistnämnda fallet tog sig tjuvar in i en villa genom att bryta upp ett sidofönster. Ett larm i hallen utlöstes och polisen larmades till platsen. Inbrottstjuvarna hade dock hunnit lämna platsen, och polisen hittade inga spår. Enligt polisen ska grannar till villaägarna ha sett flera personer och en okänd bil vid platsen.

I Kallhäll var villaägaren hemma och upptäckte inbrottstjuven i sitt kök. Läs mer om det här.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Järfälla direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.