ANNONS

Misstänkt mord i Storvreten

Polisen undersökte under gårdagen lokalen på Passvägen i Storvreten.
Polisen undersökte under gårdagen lokalen på Passvägen i Storvreten.
En av de tre misstänkta har släppts. Men polisen är nu säker på att en kvinna antingen blivit mördad eller grovt misshandlad i Storvreten.

Kroppen är dock fortfarande borta.
ANNONS

På måndagskvällen fick polisen in en anmälan om att en kvinna kan ha blivit mördad i en lokal på Passvägen i Storvreten någon gång tidigt på söndagsmorgonen. Enligt misstankarna kan kvinnan ha blivit mördad och kroppen sedan blivit bortförd i bil.

Men polisen är ännu inte säker på att ett mord har begåtts. Någon kropp har de ännu inte hittat, och därför är rubriceringen öppen.

– Det är mord alternativt grov misshandel, säger åklagaren Ida Arnell.

Lokalen som polisen spärrat av ligger på bottenvåningen av huset.

– Jag vet inte vad den använts till. Men jag har sett att folk kommit och gått från lokalen, och att man verkar ha slängt in en del skrot där, säger en boende i området.

Anmälan kom in på måndagskvällen, alltså långt efter att det misstänkta brottet ska ha skett. Polisen visste till en början inte riktigt vad de skulle tänka om saken.

– Vi har några personer här som vi pratar med. Det här kan vara allt eller inget, sa stationsbefälet Stefan Persson på tisdagsförmiddagen.

Sedan dess har dock brottsmisstankarna stärkts. En man i 40-årsåldern är misstänkt för mord alternativt grov misshandel. En annan man, som i 30-årsåldern, är misstänkt för grovt skyddande av brottsling. Enligt uppgifter från polisen kan han ha hjälpt till att transportera bort kvinnan med bil. En kvinna som suttit anhållen misstänkt för skyddande av brottsling har dock släppts.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Botkyrka Salem direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.