ANNONS

Tonåringar misstänks ha misshandlat pojke med sparkar och stenar

Polisen hoppas att någon har sett eller hört något som kan hjälpa dem att hitta tonåringarna som ska ha misshandlat en pojke i skogen.
Polisen hoppas att någon har sett eller hört något som kan hjälpa dem att hitta tonåringarna som ska ha misshandlat en pojke i skogen.
En pojke överfölls och misshandlades i skogen på vägen hem från skolan, enligt en anmälan som polisen fått in.
– De sparkade honom i magen och därefter kastade de stenar på honom, säger Täbypolisen Jan Berlin.
ANNONS

Enligt polisanmälan ska pojken ha blivit överfallen av två tonårspojkar i torsdags när han kom cyklande i Vallatorp. Överfallet ska ha skett i skogen bakom thairestaurangen nära busshållplatsen på Täbyvägen.

Pojken blev sparkad när han låg ner

Pojken ska ha fallit till marken och då bland annat fått ta emot sparkar mot kroppen. Efter en stund ska han, enligt uppgift till Mitt i, chockad ha lyckats att springa ifrån förövarna.

Trots att misshandeln, enligt anmälan, inträffade mitt på dagen har polisen än så länge inte så mycket information att gå på. De två misstänkta gärningspersonerna ska haft luvtröjor uppdragna, enligt uppgifter som Mitt i tagit del av.

Polisen vill ha in tips om överfallet

Jan Berlin hoppas att alla som kan ha sett eller hört något misstänkt omkring kl.13 i torsdags hör av sig till polisen med tips.

– Vi måste hålla mer förhör och få fram ett bättre signalement. Vi kommer prata med målsägande och sedan får vi se om vi kan få tag i några vittnen som sett något.

Rapporteras inte vara ett rånförsök

Jan Berlin känner inte till att det i närtid varit andra liknande överfall på barn i Täby.

Tonåringar som rånat andra ungdomar har däremot Mitt i skrivit om flera gånger, under året, men i det här fallet verkade inte de misstänkta gärningsmännen vara ute efter varken cykel eller värdesaker.