Fem bilar krockade i Häggvik

Ambulans beställdes till olyckan men ingen fördes till sjukhus i den.
Ambulans beställdes till olyckan men ingen fördes till sjukhus i den.
Fem bilar var involverade i en trafikolycka under torsdagseftermiddagen i Häggvik. Senare kolliderade en bil med en SL-buss på Turebergsleden.

Olyckan ägde rum i Häggvik vid halv fem middagstid på torsdagen. Tre bilar krockade i vänsterfilen på norrgående väg, cirka 200 meter från trafikplats Rotebro i Häggvik.

Kockan 16.27 meddelar polisens radiobil att det rör sig om tre bilar först. Fyra minuter senare komne uppgifter att det är fem bilar inblandande i olyckan varav en är en taxibil.

En ambulans beställdes eftersom en man klagade över nacksmärtor men ingen fördes med ambulans till sjukhuset från olycksplatsen. Allt eder på att det rör sig om en påkörningsolycka, enligt uppgifter från polisens mediecenter.

Kollision mellan buss och personbil

Senare på torsdagskvällen vid tiotiden kolliderade en buss och personbil på Turebergsleden. Busschauffören ska ha stannat men personbilen åktevidare mot E4:an dit bussen inte skulle köra.
– Busschauffören fick inget registreringsnummer och då kan vi inte göra annat än att be dem skriva en skaderapport på bussen utifall sådana finns, för vi vet inte vilken bil vi ska leta efter, säger Kjell Lindgren, kommunikatör vid polisens mediecenter.