All busstrafik i Haninge och Tyresö inställd

All busstrafik ställs in i Haninge med omedelbar verkan på onsdagen, uppger Nobina vid lunchtid. Bussarna kommer börja köra så fort de kan igen, uppger bolaget.
All busstrafik ställs in i Haninge med omedelbar verkan på onsdagen, uppger Nobina vid lunchtid. Bussarna kommer börja köra så fort de kan igen, uppger bolaget.
All busstrafik i Haninge och Tyresö ställs in med omedelbar verkan på grund av snöovädret. Detta uppger Nobina Södertörm vid 13.30 på onsdagen.
– Fram tills nu har våra bussar i dag (onsdag) kört skytteltrafik på de sträckor som det gått att köra på. Men från och med nu är all busstrafik i Haninge och Tyresö helt inställd. Vi övervakar läget och börjar trafikera så snart det bedöms som möjligt, säger Daniel Mohlin, affärsområdeschef på Nobina Södertörn till Mitt i vid lunchtid på onsdagen.
Nynäshamn trafikeras dock fortfarande, uppger Nobina, som generellt just nu hänvisar resenärer till pendeltåg, tunnelbana eller stomlinjer mot Tyresö.
Fakta

Mer om onsdagens busstrafik

En stor del av trafiken ställde Nobina in redan på onsdagsmorgonen, medan övrig trafik kördes med oregelbunden tidtabell, enbart på större vägar med bättre framkomlighet.

Innan lunchtid var tabellen följande:

 

 

Haninge

Linje 840 trafikerar enbart Tyresö C till Handen med oregelbunden trafik.

Linje 829 trafikerar oregelbundet.

Linje 834 trafikerar oregelbundet.

Kundvärdar finns tillgängliga i Haninge C, Trollbäcken, Brandbergen och Västerhaninge.

Tyresö

Blåbussarna  873 och 875 trafikerar i skytteltrafik mellan Gullmarsplan och Tyresö C. Kundvärdar finns tillgängliga på Gullmarsplan och Tyresö C.

Linje 840 trafikerar enbart Tyresö C till Handen med oregelbunden trafik. Kundvärdar finns tillgängliga i Trollbäcken och Haninge C.

Linje 807 trafikerar oregelbundet.

Nynäshamn

Linje 861 är inställd, övriga linjer trafikerar med oregelbunden tidtabell. Kundvärdar finns tillgängliga i Västerhaninge.