Min lokala hjälte

Tre barn knivrånades i Skogås

Polisen tror att de misstänkta rånarna har fastnat på bild på övervakningskameror i Skogås station, och har begärt in filmerna.
Polisen tror att de misstänkta rånarna har fastnat på bild på övervakningskameror i Skogås station, och har begärt in filmerna.
Tre barn, varav en så ung som sju år, knivrånades i Skogås på söndagskvällen.

Det finns ingen gripen för rånet, men polisen tror att de tre misstänkta gärningsmännen har fastnat på övervakningsbilder.

Det var vid 21-tiden på söndagskvällen som tre barn i åldrarna sju till tolv år ska ha rånats på en ipad och mobiltelefoner av tre knivbeväpnade gärningsmän i 20-årsåldern.

Rånet ska ha inträffat på Kvintettvägen i närheten av Östra gymnasiet.

Polisen fick uppgift om rånet en timme senare och ska då ha sökt i området kring Skogås station, utan att träffa på någon av de misstänkta rånarna. Men man har nu begärt in övervakningsfilmer från stationen.

– Vi har hyfsat bra signalement på hur gärningsmännen ser ut, och polispatrullerna som var där har utrett så pass mycket att de tror att de misstänkta gärningsmännen har fastnat på övervakningsbilder, säger Johan Siverland, förundersökningsledare vid polisen i Huddinge.

De tre misstänkta gärningsmännen är förutom rån även misstänkta för övergrepp i rättsak efter att ha hotat barnen att inte prata med polis.