ANNONS

Tummen upp för Sollentuna

I den nya facebookgruppen "Tummen upp i Sollentuna" finns ingen plats för klagosång.

Däremot är det fritt fram att lyfta fram allt mellan himmel och jord som är bra, roligt, härligt eller allmänt positivt.
ANNONS

Edsbergs slottsteater, naturen i Sjöberg/Kärrdal och kommunens nya cykelvägar – det är några saker som har fått tummen upp i den nystartade facebookgruppen med det talande namnet ”Tummen upp i Sollentuna”.

”Tummen upp i…”-grupperna finns i flera kommuner i Sverige, och Andreas Näsman, som startat Sollentuna-gruppen, fick upp ögonen för konceptet när han arbetade i Gävle kommun.

– Det är så mycket skitsnack på nätet, så jag tyckte att det vore på sin plats med ett forum där man lyfter fram alla positiva saker med Sollentuna, säger initiativtagaren Andreas Näsman.

Faktum är att gruppen är helt och hållet förbehållen goda exempel. Gnäll och påhopp är bannlysta, slås det fast i beskrivningen.

– Det betyder inte att jag tycker att allt med Sollentuna är bra, men eftersom det negativa ofta får större utrymme på sociala medier behövs en grupp helt fri från detta, som en motvikt, säger Andreas Näsman.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Sollentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.