Arkivbild.
Arkivbild.

Två rån anmälda på fredagskvällen

Nyheter 

En man i 20-årsåldern blev på fredagskvällen knivrånad i Bro, skriver Aftonbladet. Enligt en anmälan till polisen ska ett till rån ha ägt rum samma kväll.

Under helgen har både Aftonbladet och Ubro.se rapporterat om knivrånet i Bro. För Mitt i berättar Upplands-Bropolisen att den unge mannen ska ha träffat på fyra personer i en gångtunnel nära Bro centrum, som sedan följt efter och kört på honom med cykel vid ett övergångsställe. Han ska då ha blivit knivhuggen i benet och förföljd till sin bostad där gärningspersonerna under hot stulit hans plånbok.

Sedan flydde gärningsmännen mot Bro centrum, men trots eftersökningar med helikopter hittade inte polisen någon misstänkt. Den skadade mannen ska ha blött kraftigt och fick vårdas på sjukhus. Brottet rubriceras som grovt rån.

Under helgen inkom sedan ännu en anmälan om ett rån som ska ha inträffat på fredagen. Uppgifterna kring vad som hänt är oklara då mannen varit svår att förhöra eftersom han drabbats av en hjärnskakning. Istället fick han föras till sjukhus.

Fler nyheter från Stockholm

Karin Ernlund
Nyheter

Centern: ”Höghus är vad city behöver”

Nyheter

JUST NU: Helt stopp på röda linjen

Personalen vid Systembolaget i Söderby i Haninge jublar
Mat och vin

Systembolag i Haninge är landets bästa

Nyheter

Bostad krävs för att få gå i skolan

Stadshushack
Nyheter

Blå hallen togs över av unga programmerare

Skola

Lågstadiesatsningen stor flopp i Haninge