ANNONS

Två lätt skadade vid garage- och villabrand i Hässelby villastad

Vid 07.58 på lördagsmorgonen larmades polis och räddningstjänst om en garagebrand vid en villa i Hässelby villastad. Branden spred sig till villans fasad. De två boende fick lättare skador efter att ha andats in rök. Räddningstjänsten vet inte vad som orsakat branden.
ANNONS

Branden rasade i ett fristående garage till en villa på en adress på Liden i Hässelby villastad på lördagsmorgonen. Släckningsarbetet var avslutat klockan 10.48, enligt räddningstjänsten.

– Vi fick in det som garagebrand, men garage och fastighet kan ju hänga ihop, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

– En av de boende undersöktes av ambulanspersonal och fördes med till sjukhus i ambulans för vidare kontroll, fortsätter hon.

Den andre boende kunde ta sig till sjukhus själv.

Trafiken spärrades av in på Lidenvägen från Drivbänksvägen och avspärrningen utökades vid 08.20 till Växthusvägen/Drivbänksvägen för att underlätta för räddningstjänsten.

Vid klockan 11 var alltså branden helt släckt.

Räddningstjänsten visste på lördagsförmiddagen inte hur branden startat.

– Vi har inte en susning om brandorsaken, vi fick bara in att det var brand i garage och när vi kom fram hade det spridit sig till fasaden på huset. Fasaden är helt klart bränd också. Man har vädrat ut nu, säger Jan Sundeborn, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Västerort - Hässelby Vällingby Spånga direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.