ANNONS

Två män anhållna för bilrån

Två män har anhållits för bilrånet på Nockebybron i går torsdag.
Två män har anhållits för bilrånet på Nockebybron i går torsdag.
En bilist blev i torsdags rånad på sin bil på Nockebybron. Knappt två timmar senare blev två män gripna för brottet i Hässelby gård.
ANNONS

Mannen stod i en bilkö med sin mörkröda Volvo på Nockebybron då rånarna slog till. Två män hotade honom med skjutvapen och stal hans bil, enligt anmälan. Det här var runt 16.45 i torsdags och genom att få tag på en taxi lyckades mannen följa efter rånarna.

Färden gick via Brommaplan till Råcksta där mannen förlorade tjuvarna ur sikte. Strax efter klockan 18 lyckades polisen hitta bilen på Kvarnhagsgatan i Hässelby genom att spåra en telefon som låg i bilen, vilket Mitt i berättade i en tidigare artikel.

Cirka 18.35 grep polisen två män som är misstänkta för rånet. Den ene mannen är i 35-årsåldern och den andre är i 20-årsåldern. De vid Fyrspannsgatan i Hässelby gård när polisen fick tag på dem.

– De sitter anhållna misstänkta för vapenbrott och stöld av fordon. De misstänks också för narkotikabrott. Vi ska hålla förhör och åklagaren bedömer om det finns skäl för att häkta dem, säger Kjell Lindgren på polisens mediecenter.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Bromma direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.