Välj ditt område

Ungdom onanerade framför kvinna i Västerhaninge centrum

Nyheter Polisen uppger att en okänd ung man i åldern 16-18 år ska ha slagit en 25-årig kvinna över rumpan i Västerhaninge centrum sent på måndagskvällen, och därefter onanerat framför henne. Mannen är misstänkt för sexuellt ofredande.

Det var vid 23.50 på måndagskvällen som en kvinna var på väg hem till sin bostad från Västerhaninge centrum, där hon gått av bussen, via Klockargatan när en ung man, som uppges ha varit mellan 16 till 18 år enligt kvinnan, kom cyklandes intill henne och slog henne över rumpan. Händelsen inträffade vid övergångsstället från Coop till Klockargatan.

– Han cyklade ikapp henne, och slog henne över rumpan. Sen stannade han cykeln, ställde sig i vägen, drog ner sina byxor och började onanera framför henne, säger Lars-Göran Rehn, operativ koordinator vid Haningepolisen.

Kvinna ska ha sagt åt honom att försvinna, och därefter sprang hon hem till sin bostad söder om centrum. Ingen har gripits.

– Man sökte med hund i området, men utan resultat. Det var ju sent, många är på semester och några vittnen finns ej, säger Lars-Göran Rehn.

En liknande händelse inträffade i Nynäshamn för cirka en vecka sedan, men polisen är osäkra på om det kan handla om samma gärningsman.

– Det behöver inte vara samma gärningsman, säger Lars-Göran Rehn.

Din bästa Stockholmsguide

Fler nyheter från Hela Stockholm

Reportage

Vargen tog hennes bästa vän

Trafik

Efter fyra dödsolyckor – nu breddas sträckan

Tjejer på spinning, träningscykling på gym
Insändare

”Sluta kommentera min kropp”

Sport

Sportsvepet: Bullerbråk, rally och glädjerus

Nyheter

35 000 löpare intar Södermalm i helgen

Stockholm fotomaraton, Tove Voss och Emil Gyllenberg
Nöje

24 bilder på 24 timmar – dags för fotomaraton