Uppgifter: Domare på knattecup ska ha misshandlat förälder grovt

Föräldern ska ha blivit grovt misshandlad av domaren efter matchen – när föräldern ville avstyra bråket.
Föräldern ska ha blivit grovt misshandlad av domaren efter matchen – när föräldern ville avstyra bråket.
En skandal skakar en knattecup i fotboll utanför Stockholm på söndagen. Aftonbladet uppger att en domare ska ha misshandlat en förälder så allvarligt att föräldern nu opereras för benbrott. "Barnen är jätteskärrade", säger tränaren till Aftonbladet.

Det var ett bråk och slagsmål mellan just tränaren, och domaren, efter matchen som var upprinnelsen till händelsen. En förälder ska gå ha gått in för att avstyra bråket, men ska då enligt Aftonbladet blivit slagen till marken. Därefter ska domaren ha hoppat på föräldern.
– Han hoppade med full kraft, benet gick av helt och hållet, säger en uppgiftslämnare till Aftonbladet.
– Benbrottet var riktigt illa, och han hade jätteont. Han vrålade, och barnen grät. De var ju helt förtvivlade, de kommer aldrig våga spela fotboll igen.

Enligt Aftonbladet skedde händelsen efter en match mellan ett av Hammarbys ungdomslag och en annan förening. Tränaren som börjat bråka med domaren ska ha tillhört Hammarby.
– Det som har hänt är tragiskt. Jag har jobbat med det här i femton år och aldrig hört om något liknande. Det är en chock, säger Hammarbys föreningschef Peter Kleve till tidningen.

Cuparrangören kommer under måndagen att lämna in en rapport om händelsen till Svenska Fotbollsförbundet.
– Det jag kan säga är att det är jäkligt beklagligt, det är bedrövligt som hänt, säger arrangören till Aftonbladet.