ANNONS

Uppgifter: Cecilia Löfgreen lämnar politiken

Cecilia Löfgreen, moderaterna
Cecilia Löfgreen skriver i ett facebookinlägg att hon lämnar politiken.
Moderaternas gruppledare Cecilia Löfgreen ska enligt ett facebookinlägg lämna politiken. Från partiets sida vill man varken bekräfta eller dementera informationen.
ANNONS

Järfällas mest kryssade politiker i valet 2018, Moderaterans gruppledare och oppositionsråd Cecilia Löfgreen, gör i ett facebookinlägg klart att hon lämnar politiken. I inlägget skriver Cecilia Löfgreen att ”…allt roligt har ett slut. Mitt slut kom ikväll.”

Hon skriver också att politiken kan ha sina baksidor. ”Personangrepp, mobbning, maktspel, fokus på människors sämsta sidor istället för att lyfta varandra. Det är tröttsamt och jag hoppas att det nu kan upphöra. Jag har inte kunnat få ett tillräckligt starkt mandat för att leda Moderaterna och Järfälla kommun under åren som kommer.” Cecilia Löfgreen avslutar med att hon nu ska fokusera på familjen.

Vill inte svara

John Backvid, politisk sekreterare i Moderaterna, är förtegen.

– Det besked jag kan ge är att hon har skrivit ett facebookinlägg. Jag kan inte svara på några frågor utan hänvisar till henne.

Men hon finns ju inte med på Moderaternas hemsida. Kan du bekräfta att hon lämnat politiken?

– Det besked jag kan ge är att jag måste hänvisa till facebookinlägget och mer än så har jag inte. På tisdag kommer vi välja gruppledare för mandatperioden och det är inplanerat sedan tidigare.

Mitt i har utan framgång sökt både Cecilia Löfgreen och Moderaternas ordförande i Järfälla, Björn Falkeblad.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Järfälla direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.