Urpremiär: Tonårstjej söker sin identitet på scenen

Hela familjen Premiär 11 november 2016 
Skärholmen • Från 12 år Kulturhuset Stadsteatern MEDVERKANDE PÅ SCENEN Medverkande Maria Nohra -"- Anna Vnuk -"- Tarika Wahlberg -"- Per Öhagen PRODUKTION Av och regi
Anna Vnuk

Scenografi och kostym
Jenny Kronberg

Ljus
Karl Svensson

Mask
Erika Nicklasson


Per Öhagen, Maria Nohra, Tarika Wahlberg och Anna Vnuk, står på scenen i Skärholmen.
Tonårstjejen Leia (döpt efter prinsessan i Star Wars) har ett enda råd att ge sin omgivning: Prata inte med någon vuxen om du har problem.
I morgon har pjäsen om Leia och hennes familj urpremiär på Stadsteatern i Skärholmen.

Det är hyllade koreografen och regissören Anna Vnuk som sätter upp pjäsen ”Hela familjen” på Kulturhuset Stadsteatern i Skärholmen. Den handlar om en tonåring som söker sin identitet och samtidigt tampas med sin omgivning: föräldrar som kallar sig veganer men äter kött på balkongen, en lillasyster som försöker döda henne med kniv och en kille som dumpar henne två gånger.

I morgon, fredag är det premiär för föreställningen som spelar långt in i januari. I rollerna finns bland annat Anna Vnuk själv, som spelar den lite gränslösa mamman.

– Vi är alla lika skoningslöst utlämnade till den familj vi har och den djupa orättvisan i att en del får växa upp i klokhet och kärleksfullt, andra inte, säger hon i ett pressmeddelande.

Dansaren och skådespelaren Maria Nohra spelar Leia.