ANNONS

Utomhusträning hela sommaren – både i Bro och Kungsängen

Utomhusträning, Gymmix, Upplands-Bro
Kommer du hänga på gänget på bilden?
Är du sugen på att komma igång med träningen under sommaren som väntar? Efter en annorlunda vår erbjuder Gymmix i Upplands-Bro utomhusträning hela sommaren lång – både i Kungsängen och Bro. Det finns en massa olika träningsformer och utomhuspassen erbjuds gratis.
ANNONS

Sedan några veckor tillbaka är utomhusträningen i gång och för att få exakt koll på var när och hur olika pass äger rum hänvisas den träningssugne Upplands-Brobon till Gymmix hemsida. Där läggs ett schema ut veckovis.

Men enligt arrangören ska det gå att hitta nånting för alla. Bland annat erbjuds  Danze/Tabata, Gympa, HIIT Cardio/Styrka/Core, Moowy, Tabata/HIIT, Powerwalk, Zumba, Cirkelfys, Intervall Puls och Yoga.

Utomhusträningen äger rum vid Lillsjö badplats, Kungsängens IP, Finnstaplanen och Brunnaskolan.

Allt är gratis och det finns en åldersgräns på 11 år för att få vara med och träna. Är du under 11 år så får du dock gärna vara med i sällskap med någon vuxen.

Gymmix låter hälsa att det är extra viktigt att kolla schemat eftersom träningspass kommer att ställas in vid allt för dåligt väder, detta i syfte att motverka att någon skadar sig.


 

Nyhetstips tips oss tipsa redaktionen på Mitt i

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Upplands-Bro direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.