Sebastians välgörenhetssingel ute snart

Sebastian Rydgren och Klara Almström
Klara Almström, Vinsta, och Sebastian Rydgren, Järfälla, släpper singel för välgörenhet.
Järfällabon Sebastian Rydgren, 14, släpper i dagarna singeln ”Fearless” till förmån för organisationen Trasdockan tillsammans med Klara Almström, 14 år, från Vinsta.

Den 27 augusti är det dags för Trasdockans dag, en dag för att uppmärksamma barn som blivit utsatta för våld och sexuella övergrepp i Sverige. Den officiella låt som spelats in för Trasdockans dag, ”Fearless”, sjungs i år av Vinstabon Klara Almström och Järfällabon Sebastian Rydgren, båda 14 år.

Uppträder på Trasdockans dag

I år hålls Trasdockans dag på Stockholms central, och utöver manifestation och debatter kommer Klara och Sebastian att uppträda.

Klara och Sebastian gör allt arbete med låten ideellt, och alla pengar de tjänar in på olika framträdanden och engangemang kommer oavkortat gå till utsatta barn, via Trasdockan.

Klara Almström är trots sina 14 år en rutinerad artist, med erfarenhet från både nationella och lokala talangtävlingar och tv-programmet Talang där hon deltagit både som soloartist och med gruppen Triconic, tillsammans med Sebastian Rydgren.

Här kan du höra ett smakprov från låten.