ANNONS

Så sätter vi guldkant på vardagen i kommunen

Niklas Karlsson, 33 år med sonen Leo 14 månader, går gärna ut och äter något gott.
Niklas Karlsson, 33 år med sonen Leo 14 månader, går gärna ut och äter något gott.
Med anledning av att medelinkomsten ökar i Sundyberg och Solna så gav vi oss ut på stan för att se var ni göra av med er extra kosing. Hur ni sätter guldkant på er vardag helt enkelt.
ANNONS

Vad gör du när du vardagslyxar?

Linda Holmlund, 35 år, med hunden Märta, Sundbyberg:
"Jag tar en långpromenad med Märta och kastar boll länge och leker med henne. Ska jag lyxa själv så shoppar jag kläder och kanske någon ansiktsmask eller går på middag med mina vänner."
Niklas Karlsson, 33 år med sonen Leo 14 månader, Sundbyberg:
"Vi går nog ut och åter något gott alla tre och dricker lite gott vin. Eller köper hem lite plockmat. Får Leo lyxa så vill han nog gunga länge på en lekplats och sen ta ett varmt bad."
Hans Johansson, 82 år, Bergshamra:
"Jag sätter mig på balkongen och läser Mitt i Solna. Eller så går jag till biblioteket och lånar en ny deckare. Och så brukar jag gå ner till mitt gamla jobb och spela på tipset ihop med två gamla jobbarkompisar, det är kul."
Karin Carlén, 82 år, Solna:
"Jag brukar säga att det är en lyx att gå till tandläkaren för det är så dyrt. Och så tycker jag att det är lyx att jag nu kan åka gratis på bussen med rullator och slipper köpa ett SL-kort. Jag går även på ett gym som är gratis fr alla över 65 år, fyra gånger i veckan, det är jag glad för."
Ingalill Pettersson, 73, Solna:
Jag åker in till Stockholm city och går i affärer och tittar på kläder. Jag har hållit på med kläder hela livet så jag älskar att gå och känna på dem och titta på olika snitt. Och så köper jag många nyutkomna böcker och läser. "
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.