ANNONS

Världsstjärnan Rita Ora klar för konsert i Solna

Rita Ora
Den brittiska sångerkan och skådespelaren gör en exklusiv spelning vid Mall of Scandinavia.
Mall of Scandinavia sparar inte på krutet när köpcentret byter namn. Det blir världsstjärnan Rita Ora som står på scen vid firandet.
ANNONS

Den brittiska sångerkan och skådespelaren Rita Ora kommer till Solna för en exklusiv spelning på Arenatorget utanför shoppingcentret.

Spelningen är en del av firandet av att Mall of Scandinavia den 28 september byter namn. Spelningen äger rum samma kväll.

”Ska bli så kul”

– Det ska bli så kul att få uppträda på Westfield Mall of Scandinavia. Jag växte upp precis bredvid Westfield London och har uppträtt där ett antal gånger, så att nu få vara med och lansera Westfield i Sverige känns jättekul. Stockholm är en fantastisk stad och jag ser fram emot att få träffa mina fans där och ha en riktigt kul kväll tillsammans, säger Rita Ora i ett pressmeddelande.

Köpcentret meddelar att ett fåtal gratisbiljetter finns tillgängliga via Mall of Scandinavias hemsida.

Hemlig världsstjärna gör konsert vid Mall of Scandinavia

Rita Oras musikkarriär tog fart för drygt tio år sedan då hon var med på en av Craig Davids singlar. Sommaren 2012 turnerade hon tillsammans med Coldplay och i augusti samma år släpptes hennes debutalbum Ora. Hennes senaste singel Ritual har över 100 miljoner spelningar på Spotify.

Den 5 december återvänder stjärnan till Solna. Då är hon en av många stjärnor som deltar i en hyllningskonsert på Friends arena för Tim ”Avicii” Bergling, som dog i april förra året.

ANNONS