ANNONS

Värmdö ridklubb Årets ridskola – men många barn får inte plats

Värmdö ridklubb utsedd till Årets ridskola ordförande Åsa Lindblom
Åsa Lindblom, ordförande i Värmdö ridklubb, är glad över utmärkelsen Årets ridskola men hoppas kunna ge fler chansen att gå på ridskolan.
Värmdö ridklubbs ridskola är bäst i hela Sverige. Ridskolan får ta emot priset Årets ridskola 2019 av Svenska ridsportförbundet.
– Det visar att hårt arbete lönar sig och att ideell verksamhet fortfarande är ett framgångskoncept i Sverige 2019, säger ordföranden Åsa Lindblom till klubbens hemsida.
ANNONS

Den 27 november får Värmdö ridklubb ta emot priset på Grand Hôtel i Stockholm.

– Att vi  tillsammans får ta emot utmärkelsen som Årets Ridskola för allt arbete som görs varje dag känns underbart, säger Åsa Lindblom till Svenska ridsportförbundets hemsida.

Värmdö ridklubb utsedd till Årets ridskola ordförande Åsa Lindblom

Åsa Lindblom hoppas på en ny anläggning så att fler barn får möjlighet att gå på Värmdö Ridklubbs ridskola.

Vinner 40 000 kronor till utbildning

Priset är ett utbildningsstipendium på 40 000 kronor.

”En ridskola i toppklass där alla trivs och utvecklas, både hästar och människor. Här är säkerhet ett honnörsord, utbildad personal en självklarhet och ridskolehästarna i givet centrum. Med värme och gemenskap, tydliga mål och en urstark idealitet övervinner ridklubben hinder och formar en föredömlig verksamhet. Inte konstigt att kön hit ringlar lång”, skriver Svenska ridsportförbundet i nomineringen.

– Värmdö Ridklubb står för en målmedveten och utmärkt satsning för att erbjuda ridsport för alla – hela livet, säger Markku Söderberg, ordförande i Svenska Ridsportförbundets Ridskole- och utbildningssektion.

”Kön skulle kunna fylla 25 ridgrupper”

Ridskolan räcker som sagt inte till för alla intresserade och Åsa Lindblom hoppas på en ny anläggning i julklapp.

– Vår kö skulle kunna fylla 25 nya ridgrupper, säger Åsa Lindblom.

ANNONS