Värmdöbo letade kvinnor på nätet – döms för sexköp

Värmdöbon sökte efter kvinnor via sexannonser på nätet.
Värmdöbon sökte efter kvinnor via sexannonser på nätet.
Värmdöbon sökte aktivt efter kvinnor att ha sex med och bestämde möte med två personer. Vad han inte visste var att polisen var honom på spåren och haffade honom - mitt i akten.

Det var en dag i april som Värmdöbon, som är i 20-årsåldern, stämde träff med två kvinnor i en lägenhet på Södermalm i syfte att ha sex. Vad mannen inte visste var att en polispatrull hade span på honom och att de väntade på gatan utanför. I förhörsprotokollet uppger polisen att de sett Värmdöbon komma gåendes på gatan och att han såg ”mycket nervös ut” samt att han hade dragit upp huvan på sin tröja för att inte synas. Han pillade även väldigt mycket på sin mobiltelefon.

Efter drygt 30 minuter lämnade Värmdöbon lägenheten och kunde gripas i trappuppgången av spanarna som förde honom vidare till förhör. Där beslagtogs hans dator, som han haft med sig till mötet för att kolla på porr. Han berättade även att han hittat kvinnorna via en sida på nätet där de annonserade efter sexköpare och att han betalat 5000 kronor kontant för att få ha sex med dem. Under förhöret kom det fram att det inte var första gången som den unga mannen köpt sex av kvinnor. Han döms nu till dagsböter för köp av sexuell tjänst.