ANNONS

Värmdöbon Christian letar efter kärleken i tv

Christian Svengard
Christan Svengard från Värmdö är en av åtta singlar i Love Island.
Värmdöbon Christian Svengard letar efter sin stora kärlek i programmet Love Island. Den nya kärleksdokusåpan har premiär på söndag på TV4 play.
ANNONS

I helgen är det premiär för Love Island, dejtingprogrammet där åtta singlar ska bo tillsammans i en villa på den grekiska ön Korfu. En målare från Göteborg, en eventfixare från Finspång och en egenföretagare från Värmdö, Christian Svengard, 27 år är några av deltagarna.

Christan Svengard äger företaget NV poolservice. Han har tagit ett litet uppehåll från arbetet och i söndags begav han sig till Grekland för att påbörja inspelningen av programmet, som sänds live där tittarna kan vara med och påverka genom en app.

I ett pressmeddelande säger Christian att han vill hitta sin framtida flickvän i programmet.

– Finns hon inte i vardagen så finns hon kanske på ön, i villan?! Jag är älskar själv att synas och jag tror att tjejerna som söker till Love Island också gör det, vilket gör den här upplevelsen så otroligt lockande. Jag är SÅ redo att hitta den snygga och galna tjejen till mitt annars tokiga och roliga liv, säger Christian Svengard i pressmeddelandet.

 

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Värmdö direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.