Missade du veckans hetaste Nackanyheter?

Mitt i listar veckans mest lästa nyheter i Nacka
Mitt i listar veckans mest lästa nyheter i Nacka
K-pistbeväpnad man greps vid Slussen. Man tvingade sig in till kvinna genom fönster. Socialdemokraterna säger nej till stenkross i Drevinge.
Här är nyheterna som fångade er läsare under veckan som gick.

1. Nackabo greps med laddad k-pist vid Slussen

Veckans mest lästa nyhet blev artikeln om Nackamannen som tog bussen till Slussen där han gick in på Mcdonalds. När han kom ut grep polisen honom. Förgäves försökte han slänga ifrån sig en väska med narkotika. I väskan låg även en skarpladdad kulsprutepistol.

2. Man tvingade sig in till kvinna genom fönster

En annan av veckans mest lästa nyheter var den om mannen som tog sig in genom fönstret hos en kvinna. Avsikten enligt honom själv var att uppvakta kvinnan som bor i lägenheten. Kvinnan uppskattade det dock inte utan flydde och ringde polisen.

3. Socialdemokraterna säger nej till stenkrossen

Även nyheten att Socialdemokraterna säger nej till en stenkross i Drevinge blev en av veckans mest lästa. ”Såvida det inte händer någon avgörande förändring har jag svårt att se att vi kan säga annat än nej” sa oppositionsrådet Khashayar Farmanbar (S), till Mitt i.

4. Brandmän knackar på hemma hos brandmän

Brandmän kommer att göra hembesök i Nacka under våren var ännu en nyhet som fångade läsarnas intresse. Hembesöken syftar till att informera och påminna om brandfaror och brandskydd.

5. Anklagade man för våldtäkt – nu döms Nackakvinnan

Nyheten att en kvinna i Nacka i mer än tio år höll fast vid att hon blivit våldtagen av en man var med på topplistan även förra veckan och fortsätter fånga intresse och hamnar på topplistan även denna vecka. Mannen satt under en tid häktad. När rättegången skulle starta drog kvinnan tillbaka anklagelsen och förklarade att hon hade ljugit. Nu har hon dömts.