De kommer till årets Vi är Botkyrka

Renaida och Bamse.
Renaida kommer liksom världens starkaste björn - Bamse.
Artister och scenprogram till årets Vi är Botkyrka är klart.
Årets stora affischnamn är Renaida, men bland akterna finns även Klockrent! som startade på Botkyrka kulturskola och i dag har nästan 10 miljoner lyssningar på Spotify.

Vi är Botkyrka i Hågelbyparken brukar locka tusentals besökare. I år är det stora dragplåstret Renaida som var i finalen av Melodifestivalen förra året och under våren deltog i Stjärnornas stjärna, där hon kom på en fjärde plats.

”Superår”

-Renaida har haft ett superår och det känns extra kul att hon har valt att uppträda hos oss på Vi är Botkyrka.Nu är det Botkyrkas tur att hylla henne och hela Hågelbyparken kommer att dansa loss till hennes energiska musik, säger kultur- och fritidsdirektören Anja Dahlstedt på Botkyrka kommun i ett pressmeddelande.

Bamse och Bolibompa

Även i år kommer konferencieren Ayla Kabaca, känd från Bolibompa, för att hålla i trådarna. Lockar barn kommer säkert också ”Bamse och Häxans dotter Lova” att göra. De utlovar dans och allsång av kända barnvisor.

Fakta

Då är Vi är Botkyrka

Tid: 25 augusti klockan 12-16.

Plats: Hågelbyparken.

Upp på scenen går också Klockrent! som började på Botkyrka Kulturskola och i dag har nästan 10 miljoner lyssningar på Spotify. Utöver detta deltar över 40 föreningar och det finns goda chanser att prova på olika aktivteter i Hågelbyparken den dag.