ANNONS

SM-vinnare i fotboll häktad för våldtäkt

Han vann flera SM-guld under sin fotbollskarriär. Nu är han häktad på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt, skriver Expressen.
ANNONS


Larmet om den misstänkta våldtäkten kom från den före detta fotbollsspelarens hem i Stockholm. Kvinnan som har anmält honom hade varit hemma på middag hos fotbollsprofilen, och efter den ska våldtäkten ha ägt rum.

Enligt uppgifter till Expressen låg fotbollsprofilens fru och sov i lägenheten medan mannen misstänks ha våldtagit kvinnan.

”Det finns överväldigande bevisning”

– Det finns överväldigande bevisning mot honom. Mer om hur den ser ut vill jag inte gå in på, men åklagaren har ett mycket starkt bevisläge. Vad gäller min klient så mår hon mycket dåligt av vad som har hänt, säger kvinnans målsägandebiträde till Expressen.

Mannen är häktad på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt. Enligt häktningsframställan greps mannen klockan 04.30 på morgonen i lördags, och anhölls några timmar senare.

Spelade i storklubbar och vann flera SM-guld

Den före detta fotbollsspelaren hade en lång och framgångsrik karriär då han representerade svenska storklubbar och vann flera SM-guld.