ANNONS

Här är vinnarna i Åsätra MK:s fototävling

Vinnaren Bästa bild på Åsätraförare och Thomas Steinwender
Vinnaren Bästa bild på Åsätraförare och Thomas Steinwender
Tre kategorier och massor av bidrag. Nu har Åsätra MK i Österåker utsett de tre vinnarna i sin fototävling. Det kan också bli en uppföljning.
ANNONS

– Vi är jätteglada såklart. Det var en ju idé för att få uppmärksamhet till klubben, säger Thomas Steinwender, enduroansvarig på Åsätra MK i Österåker.

Förra helgen utlyste klubben en fototävling i samband med endurotävlingarna som hölls och gensvaret blev stort. 89 bilder skickades in från totalt elva fotografer.

Bästa bild, Lars Mårtensson

Lars Mårtensson vann Bästa bild.

– Det var fotografer nästan i varje kurva. Det var många som aldrig fotat förut, som jag vet i alla fall. Det var väldigt lyckat.

Nu kan Mitt i berätta vilka klubbens styrelsens utsett till vinnare i de tre kategorierna.

Bästa vurpa, Åsätra MK

Johan Waltari vann Bästa bild på vurpa eller när det går snett.

Bästa bild med motorcykel vanns av Lars Mårtensson som även vann kategorin Bästa bild på Åsätraförare. Johan Waltari vann kategorin Bästa bild på vurpa eller när det går snett.

ANNONS

Var det svårt välja vinnare?
– Nej, det var det inte. Jag och styrelsen har bollat bilderna mellan oss på mail och sedan röstat. Han som vann Bästa bild har fått till en väldigt fin bild, med fina färger och djup. Likaså Bästa vurpa – att han fångat just det ögonblicket som hojen står i, säger Thomas Steinwender.

Lars Mårtensson vann Bästa bild på Åsätraförare (William Hedström).

Vinnarna belönas med presentkort.

Fototävlingen har gett klubben mersmak, så att det kan bli en ny tävling redan under våren/sommaren när klubben står värd för Karlströms cup.

– Det tror jag nog, det blir. Det var några som brukar filma också som vill ha en filmkategori, så det kanske det också kan bli.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.