ANNONS

Vittnen söks efter nattklubbsmisshandel

Bilden har ingenting att göra med händelsen.
Bilden har ingenting att göra med händelsen.
Fler vittnen söks till den grova misshandel som ska ha utspelat sig på nattklubben Marquise i helgen. En 19-årig man misstänkts ha skadat tre personer i 20-årsåldern när de stod och dansade.
ANNONS

Det var klockan 02.30 natten till söndag som tre personer i 20-årsåldern ska ha skurits med ett vasst föremål när de stod och dansade på nattklubben Marquise på Sveavägen.

En 19-årig man frihetsberövades och anhölls efter händelsen. På måndagen försattes han på fri fot. Men misstankarna om grov misshandel kvarstår, säger förundersökningsledare Erik Wendeby.

– Nu vidtar vi en hel del utredning. Det var gjorts en teknisk utredning och vi har hört och ska höra vittnen. Vi efterlyser också fler vittnen till händelsen om det finns.

De tre målsägande har förhörts. Ingen av dem blev allvarligt skadad på nattklubben, enligt Erik Wendeby, som inte kan svara vad det var för typ av föremål de skadades med.

Kan du säga något om upprinnelsen till händelsen?

– Nej, det vet jag inte. Det är något vi håller på att titta på och hoppas kunna bringa klarhet i så småningom. Men just nu känner vi inte närmare till vad som kan ligga bakom det här.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.