Wooktruck tvingas bort

wookvagnen i industriområdet i Häggvik får inte stå kvar.
Wookvagnen i industriområdet i Häggvik får inte stå kvar. Den 30 november är det slut. Ägarna letar nu för fullt efter ett nytt ställe.
– Våra kunder blir ju ledsna men det är inte så mycket vi kan göra utan bara söka vidare, säger Prakhong Maneebun som nu letar efter ett nytt ställe för wookvagnen som står  i Häggviks industriområde.
– Våra kunder blir ju ledsna men det är inte så mycket vi kan göra utan bara söka vidare, säger Prakhong Maneebun som nu letar efter ett nytt ställe för wookvagnen som står i Häggviks industriområde.
Wookvagnen vid ICA Maxi i Häggvik ska bort. Ägaren har sålt marken. Nu letar restaurangägarna febrilt efter ett nytt ställe.
– Det här är vår passion, säger Prakhong Maneebun från Upplands Väsby.

Wookvagnen har stått i Häggviks industriområde sedan augusti förra året och innan dess femton år vid K-rauta, men nu är det slut. Ägaren har sålt marken.
Mitt i ringde upp Upplandsväsbybon Prakhong Maneebun som till vardags jobbar på wookvagnen i Sollentuna för att kolla läget.

Vad gör ni nu då?
– Vi kommer att låta vagnen vila där medan vi letar efter ny plats.

Vad betyder det här för er?
– Just nu ingenting faktiskt.

Har ni fått reaktioner?
– Jo, våra kunder blir ju ledsna men det är inte så mycket vi kan göra utan bara söka vidare.

Vad är grejen med en restaurang på hjul?
– Vi tycker det är lite roligare,  det blir mer kärlek till maten och vi hinner prata mer med kunderna än vad man gör på en restaurang. Vi smakar ju på alla våra rätter innan de går ut.

Men gör inte alla det?
– Inte många restauranger gör så.

Har ni inte fått napp på ställe?
– Nej, vi söker för fullt, många säger nej och många företag vågar inte. Jag vet inte varför men nu söker vi vidare och meddelar våra kunder.

– Det här är vår passion. Vi har ju lagat i över femton år nu, så vi har gjort det här väldigt länge.

Vilken är er godaste rätt?
–Alla rätter

Wooktrucken stänger den 30 november.