Nyheter i Lidingö tidning

Nyheter / Okategoriserade 

Larsbergsbon Bernt Rynde reagerar starkt på att Lidingö stad hugger ner friska träd i Larsberg. Staden svarar att de måste gallra för att ekar och en ny lekplats ska ges utrymme.

Lidingö tidning erbjuder i övrigt på:

Antalet äldre på ön ökar. Inom några år blir det fullt på öns äldreboenden. Vissa tycker att det redan är svårt att få plats. Samtidigt är politikerna oense om hur nya boendeplatser ska skapas.

Lidingös populära bowlinghall är på väg att stänga igen för gott. Flera år av dålig ekonomi och inga bidrag från Lidingö stad har fått hallen på fall. Anders Lindvall är kritisk mot hur Lidingö stad agerar. Han har nu startat en namninsamling för att rädda bowlinghallen.

De kryllar och ringlar av mängder av huggormar i Långängen på Lidingö. Killingebon Marianne Hofmann vill varna hundägare och barnfamiljer för de avlånga reptilerna.

Konstnärinnan Liselott Toresdotter Lindberg målar olja på duk. Ofta målar hon djur, framförallt kråkor och fiskar är återkommande. Nu förbereder hon sig för en konstrunda.

Målvakten Deniz Öksüz har spelat i den högsta ligan i Turkiet. Nu väntar en säsong i division 2 med IFK Lidingö. Men hans motivation är lika hög oavsett var han spelar.

Läs mer i fredagens LT!

Fler nyheter från Stockholm

Kultur

Snart utses Huddinges bästa poeter

Nyheter

Katten Abbey hemma efter den hemska branden

Nyheter

Migrationsverket: Vi kommenterar inga datum

Anders Nicolaysen, it-värd på Skärholmens bibliotek lär ut sina kunskaper till besökare
Nyheter

Anders ger första-hjälpen i digital teknik

Ulrika Sundset, Malin Johansson och Per Hoflin
Nyheter

Starka reaktioner på ambulansens utsatthet

Nyheter

Årstafältet överklagas igen