Välj ditt område

Nyheter i Lidingö tidning

Nyheter / Okategoriserade Larsbergsbon Bernt Rynde reagerar starkt på att Lidingö stad hugger ner friska träd i Larsberg. Staden svarar att de måste gallra för att ekar och en ny lekplats ska ges utrymme.

Lidingö tidning erbjuder i övrigt på:

Antalet äldre på ön ökar. Inom några år blir det fullt på öns äldreboenden. Vissa tycker att det redan är svårt att få plats. Samtidigt är politikerna oense om hur nya boendeplatser ska skapas.

Lidingös populära bowlinghall är på väg att stänga igen för gott. Flera år av dålig ekonomi och inga bidrag från Lidingö stad har fått hallen på fall. Anders Lindvall är kritisk mot hur Lidingö stad agerar. Han har nu startat en namninsamling för att rädda bowlinghallen.

De kryllar och ringlar av mängder av huggormar i Långängen på Lidingö. Killingebon Marianne Hofmann vill varna hundägare och barnfamiljer för de avlånga reptilerna.

Konstnärinnan Liselott Toresdotter Lindberg målar olja på duk. Ofta målar hon djur, framförallt kråkor och fiskar är återkommande. Nu förbereder hon sig för en konstrunda.

Målvakten Deniz Öksüz har spelat i den högsta ligan i Turkiet. Nu väntar en säsong i division 2 med IFK Lidingö. Men hans motivation är lika hög oavsett var han spelar.

Läs mer i fredagens LT!

Din bästa Stockholmsguide

Fler nyheter från Hela Stockholm

Snackisar

MoS förvandlas till ett fantasiland i Lego

Nyheter

Kvinna föll från balkong i Alby

Nyheter

Nu är tjejfotbollen i gång i Vårberg

Nyheter

Kulturchefer åtalas för mutbrott

Rättegång Solna tingsrätt
Brott

AIK-tränare våldtog tre barn

Brott

Kund stalkade butiksbiträde i ett år