Min lokala hjälte

Om Mitt i


Mitt i – alltid lite närmare

Lokaltidningen Mitt i finns i 31 kommuner eller stadsdelar i Stockholmsområdet. Med tidningen en gång i veckan och de lokala sajterna på mitti.se ger vi både fördjupningar och de snabbare nyheterna. Vi finns för våra läsare i flera kanaler, alla dagar i veckan,

Vi ger nyheterna som berör – heta ämnen som engagerar läsarna och som gör oss till Stockholms i särklass mest lästa och omtyckta tidning. Varje vecka når vi drygt en miljon läsare.

På redaktionen jobbar 60 journalister, något som ger oss möjlighet att göra skillnad. Vi avslöjar, bevakar och ställer mot väggen – alltid på uppdrag av läsaren. Men vi missar inte det där som händer i kvarteret, runt hörnet.

Våra läsare är vår styrka. Ni ger oss tips och idéer och hjälper oss att ständigt bli bättre. Så fortsätt ge oss respons på det vi gör eller borde göra.

Vi lovar att producera nära och engagerande lokaljournalistik – och att göra det på ett ansvarsfullt sätt med hög trovärdighet. Läs våra pressetiska regler här.

Om ägarna

Lokaltidningen Mitt i Stockholm AB ägs sedan den 1 augusti 2014 av Segulah.

Segulah är en private equity investerare som äger och utvecklar medelstora bolag. Bolagen Segulah investerar i är lönsamma, stabila och leds av engagerade och ambitiösa företagsledningar. affärsidén är att tillföra fokus, kompetens och kapital.

För mer information – gå in på www.segulah.se

Ansvarig utgivare är Anna Körnung och VD är Maria Croon.

Postadress: Lokaltidningen Mitt i Stockholm AB
Box 47309, 100 74 Stockholm.
Telefon: 08-550 550 00