Nyheter om Mitt i


Edina Parkkila Anderssib och Emily Kamperhaug testar Mitt i:s app.

Edina Parkkila Anderssib och Emily Kamperhaug testar Mitt i:s app. Foto: Julio C Saint Just

Få lokal pushnotiser med Mitt i:s nyhetsapp

Juni 2018

För första gången kan stockholmarna skräddarsy sina lokala nyheter från olika delar av länet, breda Stockholmsnyheter och guidande nöjesmaterial från Allt om Stockholm.

Det innebär att en läsare som bor i Solna, jobbar i Huddinge och vill käka gott på en nyöppnad krog i stan kan få relevanta pushnotiser.

– Det finns ett enormt sug efter lokal information, allt från om pendeln går som den ska, till vilken förskola som är bäst. Med vår nya app håller vi våra användare uppdaterade om just de områden de är intresserade av, säger Anna Körnung, chefredaktör.

Ladda ner den i App store här!

Ladda ner den på Google play här!

Reportrar Klara B Orreteg och Ida Persson i studion. Foto: Mitt i/Melina Reid

Reportrar Klara B Orreteg och Ida Persson i studion. Foto: Melina Reid

Stockholmspodden – stans första lokala nyhetspodd

Juni 2018

Varje måndag morgon ger vi läsarna de bästa och roligaste nyheterna från Mitt i Stockholm och Allt om Stockholm.

På en kvart samlar vi veckans bästa nyheter från Mitt i Stockholms 31 editioner och Allt om Stockholm. Allt för att lyssnarna ska få bättre koll på Stockholm.

– Det här är ett nytt koncept som vi verkligen tror ska fylla stockholmarnas behov av upp- datering av lokala nyheter. På mindre tid än det tar att åka till jobbet, säger Eric Thorsson, initiativtagare till podden och nyhetschef.

Mer info om podden hittar du på: mitti.se/stockholmspodden

Lyssna på de första avsnitten här:

Avsnitt 1 om att hyreslägenheter används som hotell.

Avsnitt 2 om bland annat fem år sedan Husbykravallerna.

Avsnitt 3 om hyresgäster vid ombildningar som erbjuds pengar för sina kontrakt. 

Avsnitt 4 om bland annat att 1970-talshusen i Klara ska bort.


Maria Croon blir vd på Mitt i

November 2017

I november tillträdde Maria Croon, tidigare vd för Forma Magazines och försäljningsdirektör på Bonnier Tidskrifter, som VD för Mitt i-tidningarna. Maria Croon har sedan knappt ett år ingått i styrelsen för Mitt i och har därmed god kunskap om verksamheten.

– Det är med stort engagemang som jag tar mig an att driva och utveckla Mitt i. Målet är att skapa en livskraftig och angelägen produkt för såväl läsare som annonsörer, säger Maria Croon.

Under de senaste två åren har Mitt i genomgått ett omfattande förändringsarbete som moderniserat organisationen och utvecklat produkterna. Den digitala trafiken har mer än tredubblats med en helt ny plattform, och marknadsandelar tagits i flera segment under 2016. Samtidigt är räckvidden fortsatt stark som Stockholms största tidning. Tidigare VD, Erik Norberg, som haft ett tydligt uppdrag att modernisera och utveckla Mitt i, lämnar verksamheten efter slutförande av vissa pågående projekt.

– Jag är glad över att vi kan fortsätta utveckla Mitt i som den ledande lokala nyhetsförmedlaren i Stockholm genom en ny kompetent och erfaren VD som tar vid det förändringsarbete som Erik genomfört, säger Joachim Berner, styrelseordförande.