(rubrik saknas)

Väsby United har fått komma hem till Väsby sedan skulden till kommunen betalats, men det har varit kaos på vägen dit och på kort tid har nästan alla – utom Börje Andersson – försvunnit.

Efter att ”Brytar-Börje” räddat Väsby United från konkurs tillsatte han en snabbt ihopmekad styrelse. Borta ur den, mindre än en månad senare, är Pär Millqvist och Andreas Mates. Borta är också assisterande tränaren Christer Holm.

In har i stället Alex Ryssholm, ordförande i Athletic FC och ägare av AFC Academy, kommit. Ryssholm har i flera år sökt en plattform för sin fotbollsakademi i Järva, Solna och för tillfället i Sollentuna.

– Ryssholm tog nyligen kontakt med mig och var villig att sponsra. Som situationen blivit blir han då ”Big Boss”, säger ”Brytar-Börje” som inte hade för avsikt att bli mer involverad, men känt sig tvungen.

– Mitt engagemang blev värre än någonsin. Efter att konkursen avvärjts har det lastats på med nya skulder och första konceptet höll inte, vi stod och stampade. Nej, jag blev vansinnig och vill man jävlas med mig … Det är vad som hänt.

Johan Blomberg är kvar som tränare, men närmast stum efter senaste dagarnas kaos.

– Men jag kör, för jag är galen. Just nu gör jag allt själv, känns det som. Jag tränar laget, diskuterar sköljmedel till tröjorna och våndas över om domare blivit kallade till träningsmatcher. Men jag har även en känsla av att det sportsligt är på väg att bli riktigt bra.

Den tron har även ”Brytar-Börje”.