ANNONS

Alexander Isak i galen form – hyllas stort i Spanien

Alexander Isak, Real Sociedad
AIK-fostrade Alexander Isak är stekhet just nu och hyllas stort efter en ny stark insats i helgen.
Han fick börja på bänken, men det hindrade inte Alexander Isak från att göra mål – igen. Efter 12 mål på 12 matcher för sitt Real Sociedad hyllas han stort i Spanien.
ANNONS

Sedan den 14 december har AIK-fostrade Alexander Isak från Ulriksdal svarat för tolv mål på lika många matcher, och har gjort 14 mål på tio starter. I torsdags sänkte han Real Madrid i cupen. I söndagens Baskienderby mot Athletic Bilbao började han på bänken, men kom in och gjorde mål igen.

”¡¡¡GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DE LA REAL!!! ¡¡¡GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DE ISAK!!!”, utbrast tidningen El Mundo Deportivo i den 83:e matchminuten sin liverapportering från derbyt.

I veckans lag

Alexander Isaks stekheta form den senaste tiden gör att han hyllas stort i Spanien. Marca är en av flera tidningar som utsåg honom till matchens spelare och plockade med honom i veckans lag efter den senaste omgången.

”Han kan vara en av de absolut hetaste anfallarna just nu. Varje gång han rör bollen hittar den målet – på samma sätt som en järnkula dras till en magnet”, skriver Marca om Isak.

Uppgifter: Kan få nytt kontrakt

Tidningen skriver också, enligt Fotbollskanalen, att Real Sociedad nu lär förbereda ett nytt kontrakt till Alexander Isak efter den senaste tidens succé.

För Real Sociedad, på sjätte plats i La Liga, väntar närmast match på söndag borta mot bottenlaget Eibar.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.