ANNONS

Alexander Milošević vänder hem till AIK

Alexander Milošević är tillbaka i AIK Fotboll.
Alexander Milošević är tillbaka i AIK Fotboll.
Alexander Milošević återvänder till AIK Fotboll. Den 26-årige backen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig 2018 ut och kommer att spela i tröja nummer 6.
ANNONS

– Det känns skönt att vara hemma igen. Jag vill vara med på den satsningen som görs nu och ser fram emot utmaningen och att springa in på Friends igen, säger Alexander Milošević till AIK Fotbolls hemsida.
Alexander Milošević växte upp i Rissne och började spela fotboll i Rissne IF. Till AIK kom han från Vasalund IF 2011 och gjorde succé under sitt första allsvenska år.

Till Turkiet 2015

I januari 2015 sålde AIK Fotboll Alexander Milošević till den turkiska klubben Beşiktaş JK. Han hade då gjort 87 tävlingsmatcher, och fyra mål, i AIK-tröjan. Dessutom har Milošević spelat fem A-landskamper, 28 U21-landskamper och en U19-landskamp.
Sedan övergången till Besiktas har Alexander Milošević emellertid haft svårt att få speltid och han har varit utlånad till Hannover 96 och SV Darmstadt 98 i Tyskland.

”Han har den känslan för AIK”

Nyligen bröt Milošević kontraktet med Besiktas och nu är han alltså klar för en återkomst i Allsvenskan och AIK.
– Beskedet om att Nils-Eric Johansson måste sluta med fotboll är fortfarande svårt att ta in. Med det i beaktande vill vi ha in en spelare som förstår den känslan, någon som är beredd att ge sitt allt för klubben när vi behöver det som mest. Alexander Milošević är den spelaren, han har den känslan för AIK, för situationen och har också egenskaperna för att backa upp det på planen. Jag är glad och tacksam att detta gått att lösa, säger Björn Wesström, Sportchef i AIK Fotboll.

ANNONS