ANNONS

Andra segern för nye Täbytränaren

Täbys SSL-damer vann i Falun.
Täbys SSL-damer vann i Falun.
Trots interna stökigheter med tränarens avhopp försvarar Täby FC:s damer platsen bland lagen som går till SM-slutspel i innebandy.

Med helgens 7–2 mot Falun är laget sexa i tabellen.
ANNONS

– Det känns bra och vi sliter på, säger Tobias Ljungholm, som tagit vid som huvudtränare sedan Josef Rosengren hoppat av.

Rosengren lämnade klubben på egen begäran efter förlusten mot Uppsala den 10 januari. Med ett par år i klubben var det inga konstigheter för assisterande tränaren, Tobias Ljungholm, att ta på sig ett större ansvar.

– Jag vet att styrelsen tittar på andra lösningar, men för mig personligen är det inga konstigheter. Jag hade ett nära samarbete med Josef och mitt mål är att det ska rulla på som tidigare.

Två segrar har det blivit med Tobias Ljungholm som huvudtränare. Först mot Huddinge och i dag mot Falun, 7–2 på bortaplan. Marginalen till Dalen som ligger nia, precis under slutspelsstrecket, är sex poäng.

– Vi tittar inte i tabellen utan ska vara i nuet och utveckla vårt spel. Vi ska till slutspel och där ska vi vara bättre än någonsin, säger Tobias Ljungholm.

Louise Wickström var med två mål och två assist offensivt hetast mot Falun.