ANNONS

Andreas fick JHC:s pris som ”Årets eldsjäl”

Andreas Mindell
Andreas Mindell på isen. I måndags fick han pris för sitt engagemang utanför rinken.
I måndags var det sommaravslutning för Järfälla HC. Tränare och andra ledare samlades på Kvarnkansliet priser delades ut och NHL-proffset Johnny Oduya var med och pratade om sin hockeykarriär.
ANNONS

– Det var en lyckad tillställning, säger Karim Tomtchev, sportsligt utvecklingsansvarig i JHC sedan början av maj.

Karim Tomtchev

Johnny Oduya på besök hos JHC.

Tomtchev presenterade sig och sitt arbete. Styrelseordföranden Johanna Toumarilla redogjorde för den gångna säsongen. och föreningsstrategen Mattias Sebelius berättade om sådant som är på gång i klubben, exempelvis Kronwall Hocksy Camp och Kronwall Stars.

Prisutdelning

Kvällen avslutades med att fyra priser delades ut.

* Årets tränare: Martin Broed. ”Hans grabb hade också en säsong med mycket avbrott på grund av oturliga skador, ändå var han där på plats och körde på. Under hela året har han kämpat med lagets alla viljor och humör”.

* Årets lagledare: Jenny Broed: ”har hållit ihop laget utomordentligt. Sett till att barnen fått mellis efter varje träning. Är snabb och tydlig med information till spelare och föräldrar. En riktig ”doer” med hjärta som brinner för laget och barnen.”

* Årets materialare: Fredrik Nordström. ”Han ser alltid varje enskild spelare, han är alltid på gott humör och peppar varje spelare. Om någon behöver hjälp i ishallen hjälper han alltid till utan problem.”

* Årets eldsjäl: Andreas Mindell. ”Han har gjort så mycket för JHC, för Team 06, Team 05, hjälpt tillmed hockeyskolan samt varit väldigt aktiv i och runt A-laget. Han tar ingen energi av andra utan sprider energi till alla”.

ANNONS

En av tio finalister

Andreas Mindell är även nominerad till priset Mitt i:s Idrottshjälte för sitt arbete i JHC. Där är han en av tio finalister. Vinnaren presenteras på tisdag den 20 juni.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Järfälla direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.